nye
    danske kvalitets e-romaner kun 39,- 3 for 100,-

Morsom fortælling om sex og begær

BANG! er en humoristisk fortælling om en nybagt fars længsel efter sex og nærhed.

Endelig efter et år lykkes det ... Han er taget med sin kone i sommerhus for at skrive på en roman og finde tilbage til passionen i ægteskabet, men det er ikke konen, der lægger an på ham.

Egentlig er han den trofaste og velovervejede type, men der kommer et tidspunkt, hvor begæret tager kontrollen og den civiliserede fernis krakelerer ...

Romanen udkom første gang i dagbladet
Politikens spalter. Her vakte den en del forargelse, fordi avisen lå frit fremme på morgenbordet, hvor børn og sarte sjæle kunne læse med.

BANG! erotisk roman af Nis
       Jakob
Som e-bog
BANG! e-bog af Nis
      Jakob
Billige eBøger, Åvænget 4, 4320 Lejre, mail: e-roman@billigeeboeger.dk

E-bog: 25,-

Download din e-bog på få sekunder.

brug dit
        visakort
PAYPAL tager VISA DANKORT

Klik på "køb bog" knappen.
Når du har betalt med dit VISA-Dankort, downloader du e-bogen ved at klikke på den orange knap hos paypal
downloadlink.
Knappen fører til din downloadside. God læselyst.

Jakobs
       press

 

 


BANG!
Hæftet  207sider
249,- DKK inklusive levering i DK

BANG! er en vild, erotisk roman om et hedt ophold i et sommerhus med et fremmed par. Indimellem er romanen også ret morsom. Her er et lille citat fra teksten, før det for alvor går løs for en af romanens hovedpersoner ...

"Hun sugede hårdt på mine læber og tunge. Bed let i mig. Jeg bed igen. Trak kjolen op. Skilte ballerne ad under kjolen.

En finger under trussekanten.

Hårenes ruhed mod fingeren.

Og så den glatte, våde varme. Hun stønnede. Trak sig op mod mig. Lagde et ben omkring mit. Gav plads til fingeren i hendes kusse. Jeg løftede hende op fra gulvet. Hun havde en arm om min hals nu. Den anden søgte ned i mine bukser. Jeg var tæt på at komme. Men hun drillede. Kildede mine nosser. Strejfede kun min pik. Jeg ønskede, hun ville tage hårdere fat, men hun vidste, hvad hun foretog sig.

Så gjorde hun sig fri. Kom ned på gulvet. Min hånd gled ud af hende. Hun så på mig med mørke øjne og tog min klæbrige hånd og trak mig gennem stuen ind i soveværelset."

OM ROMANEN:

Nis Jakob har skrevet en saftig historie om en mands hunger efter et ordentlig knald, og endelige efter et år lykkes det ... Han er taget med sin kone i sommerhus, men det er ikke konen, der lægger an på ham. Egentlig er han den trofaste type, men der kommer et tidspunkt, hvor begæret tager kontrollen ...

FRA FORFATTERENS FORORD:

Dette er en roman, som ikke er til børn og sarte sjæle.

Historien handler om Helle og Peter, hvis erotiske forhold er sandet til i barn, jobs og bleskift. Men en tur uden barn tre dage i sommerhus ændrer alt. Udover romanens erotiske sider er den ifølge læsere også ret morsom. Så der er mulighed for både at grine og få liv i de erogene zoner og måske se på sin partner med lidt mere overbærende og glubske øjne

Fire år i toppen af den bestsellerlisten for erotisk litteratur
"
En underholdende og tankevækkende historie om parforholdet og de kvaler, en mand kan komme ud for, når det ikke går, som han forventer. Jeg synes godt om hovedpersonen Peter, der har en selvironisk holdning til livet. BANG er både befriende og morsom at læse."
Saxo anmelder.

"Replikkerne er gode og de erotiske passager er tilpas pirrende. Bang! er sjov og frisk. God ide og underholdende. Forfatteren rammer præcis den følelse som mange i parforhold genkender ... metadelen med Peters roman er veludført."
LEKTØRUDTALELSE DBC


"Der er masser af erotik og bramfrit sprog i Nis Jakobs nye roman 'BANG!', ... og inden i hele spektaklet gemmer der sig da også en veloplagt fortællelyst, der sitrer af spydighed og sarkasme." POLITIKEN.

KØB LYDBOGEN HER KLIK
BANG!
©Nis Jakob 2016
© JAKOBs PRESS – Billige eBøger 2016
Omslag: Nis Jakob
Bogdesign: Nis Jakob
Tryk: Toptryk Grafisk
Kontakt:Nis Jakob
JAKOBs PRESS - BilligeeBøger
nisjakob@gmail.com
28445104