nye danske kvalitets e-romaner kun 39,- 3 for 100,-

 

 

Suverænt godt underholdt
"Handlings- og spændingsmættet roman om to mænds midtvejskriser og kampe mod sig selv og kvinderne i deres liv, som vil tiltale en bred gruppe af læsere af begge køn.
Man er suverænt godt underholdt og slutningen byder på en overraskelse. Nis Jakob har tæft for at skrive spændingsmættede bøger. Denne om to mænd og deres magtkampe byder på solid underholdning for læsere af begge køn. Velkomponeret, letlæst og handlingsmættet roman med sort, sort humor om to meget forskellige mænds livsbaner." Lektørudtalelse, DBC

 

 

 

 

 

 

Nis Jakob, Mænd i frit fald
som e-bog
perfekt liv
Billige eBøger, Åvænget 4, 4320 Lejre, mail: e-roman@billigeeboeger.dk

kob nu

Mænd i frit fald: 39,-

 

 

 

 

 

 

 

Om Nis Jakob

Nis Jakob har været bladtegner, rock poet, sanger og har udgivet 5 anmelderroste romaner på etablerede forlag siden debut'en i 1999.

Anmelderne har blandt andet skrevet om Nis Jakobs romaner:

"Eminent thriller i højt tempo *****" - "Den litterære lydmur penetreret" - "ET MINIMESTERVÆRK*****" - "Yderst velskrevet, sproget er smukt, og karaktererne så gennemført levende" - "Fængende. Og forbandet fræk." - "Bandsat og knaldhamrende velfortalt" - "6 gyldne ugler ud af 6 mulige" - "frysende, underholdende og tankevækkende thriller"


Se mere om Nis Jakobs bøger her

LÆS romanens indledende kapitler her og giv stjerner

 

Mænd i frit fald, drama og humor. 380 sider
Peter og Lasse har ikke set hinanden i 25 år efter et opgør på en rejse til Sydamerika. Peter er reklamechef, mens Lasse er fraskilt kontanthjælpsmodtager. Da Peters kone og børn omkommer i en bilulykke, og Lasse kommer til at bortføre sin søn, som han er anklaget for at misbruge seksuelt, krydses deres skæbner igen. Humoristisk og tragisk fortælling om mænd, der har mistet fodfæstet i kampen om og mod kvinderne i deres liv.

 


Mænd i frit fald

""Stærkt anbefalelsesværdig"
Når man som mand læser bogen, så kan man godt komme til at krumme tæer på sit køns vegne! To mænd med meget forskellig baggrund kommer ud i "frit fald" - mere eller mindre selvforskyld. De tackler deres problemer vidt forskelligt, og kommer lige så forskelligt ud på den anden side i en overraskende slutning. Bør læses af alle mænd - og deres koner. Stærkt anbefalelsesværdig!"

Rating: e-bøger ebogzonen

"Fine spændingskurver"
"Romanen handler om Peter og Lasse, der engang har været venner. Vi følger de to mænd i deres frie fald. Peter er den, der er rendt med jokeren: Fantastisk job, sød kone, vellykkede børn, og alt hvad der kan købes for penge. Men så er det heller ikke bedre. Hans job kræver ham, så han forsømmer familien, hans kone forstår ham ikke, og datteren er skrøbelig og indelukket. Og det bliver værre: En uopmærksom bilist får ram på familien, og det koster liv og førlighed.

Heller ikke Lasse har let gang på jorden, men til forskel fra Peter begynder han under nulpunktet: Han arbejder på en Jesus-film, som ingen vil producere, og hans ekskone har tolket kommentarer fra den femårige søn som tegn på, at Lasse har udnyttet ham seksuelt. Lasses samvær med sønnen begrænser sig efterfølgende til tre timers leg med barnet hver fjortende dag, mens moren og statsamtets repræsentanter er til stede. Det er ubærligt, og Lasse benytter sammen med sønnen en mulighed for at stikke af med politiet i hælene. Flugten forværrer Lasses situation, og han får skabt stadigt mere rod i sin tilværelse.

Der er fine spændingskurver og god underspillet dramatik ved eksempelvis bilulykken ... "

Birte Strandby, Bogvægten


"Fuldstændig opslugt"
Jeg har været fuldstændig opslugt af 'Mænd i frit fald' her i weekenden og er just blevet færdig. 
Meget medrivende, levende, spændende og billedskabende, med alt hvad man kan ønske sig i en roman. Der vil være flere scenarier som jeg ikke vil kunne slippe foreløbigt.

'Mænd i frit fald' er en medrivende, velfortalt og på mange måder levende og billedskabende roman med alt hvad man kan ønske sig af drama og sex. Romanen skildrer to meget forskellige mandlige hovedpersoner, som engang var venner men hvor en rejse i deres ungdom fik dem til at afbryde forbindelsen. På grund af nogle dramatiske hændelser, som indtræffer da vi møder dem midt i fyrrene, får de igen kontakt til hinanden. Det er interessant at følge disse to mænds udvikling og hvordan de håndterer de forskellige udfordringer de pludselig står overfor, og som læser overraskes man igen og igen. Det er en fortælling som er uendelig svær at lægge fra sig, der skal lige læses lidt mere og lidt mere, og til sidst har bogen suget sin læser ind i beretningen. Man er aldeles fortabt. "

"Imponeret over din skrivestil"

"Hej Nis

Jeg er lige blevet færdig med at læse din ebog og jeg må sige jeg virkelig er imponeret over din skrivestil. Jeg føler selv jeg har læst virkelig meget litteratur, både skøn- og faglitteratur, og rigtig meget meget af den litteratur har været flot skrevet. Alligevel syntes jeg din måde at bygge en fortælling op på, skiller sig markant ud fra det jeg ellers har læst. Man får virkelig en fornemmelse af realisme, altså til tider vil kunne sværge på du selv havde oplevet begivenhederne på den måde du beskriver ting, stemninger, situation, personer, følelser osv. 

Der er ingen tvivl om, at jeg vil læse flere af dine bøger. Mænd i frit fald er den første af dine bøger jeg har læst. 

Igen, utrolig flot skrevet. Du formår at blande alle litteraturens værktøjer ind en ufatteligt gribende fortælling, der gør man lever sig 100% ind i den. 

Michael Svane"

 

"Kunne ikke lægge den fra mig"

"Hej Nis

Har lige brugt min dag på at læse din bog " Mænd i frit fald" Hold op en god bog. Kunne ikke lægge den fra mig igen. Helt trist da den var slut.

Christina Haa"

 

"Jeg nyder Nis Jakobs evne til med med ord at skabe billeder"

"Personlig må jeg erkende, at jeg virkelig nyder Nis Jakob’s evne til med ord at skabe billeder, som gør det utrolig nemt at se handlingen for sig – og netop det, at handlingen er så enkel, at det lige så godt kunne være dig og mig, der beskrives, ja, det gør den nærværende og til en god oplevelse.

Så læs den endelig – det er en virkelig god oplevelse der venter dig."

Freddy Thorning, Litteratursiden.dk

 

Om romanen

Peter og Lasse har ikke set hinanden i 25 år efter et opgør på en rejse til Sydamerika. Peter er reklamechef med solid succes i branchen, mens Lasse er fraskilt kontanthjælpsmodtager, der forgæves forsøger at afsætte et filmmanuskript om Jesus genkomst.

Da Peters kones og børn omkommer tragisk i en bilulykke, og Lasse kommer til at bortføre sin søn, som han er anklaget for at misbruge seksuelt, krydses deres skæbner igen.

De kæmper begge to mod deres indre dæmoner og kvinderne i deres liv. Men uden faste holdepunkter handler de i blinde. Den ene på flugt med sin lille søn og en naiv tro på Guds hjælpende hånd, den anden på flugt fra sig selv og en altopslugende ensomhed og evig trang til hurtig sex.

Mænd i frit fald er en både humoristisk og sort fortælling om mænd, der har mistet fodfæstet i kampen om og mod kvinderne i deres liv.Download gratis læseprøve
og kom i gang med at læse Nis Jakobs romaner med det samme

 

Nis Jakob Papirbog Mænd i frit fald
som papirbog 386 sider

køb papirbog

Mænd i frit fald 200,-