nye danske kvalitets e-romaner kun 39,- 3 for 100,-
e-bog nis jakob mesteren fra mors
Til forside
Billige eBøger, Åvænget 4, 4320 Lejre, mail: e-roman@billigeeboeger.dk
anmeldelse

kob nu
Mesteren fra Mors 65,-

 

 

 

Om Nis Jakob

Nis Jakob har været bladtegner, rock poet, sanger og har udgivet 5 anmelderroste romaner på etablerede forlag siden debut'en i 1999.

Anmelderne har blandt andet skrevet om Nis Jakobs romaner:

"Eminent thriller i højt tempo *****" - "Den litterære lydmur penetreret" - "ET MINIMESTERVÆRK*****" - "Yderst velskrevet, sproget er smukt, og karaktererne så gennemført levende" - "Fængende. Og forbandet fræk." - "Bandsat og knaldhamrende velfortalt" - "6 gyldne ugler ud af 6 mulige" - "frysende, underholdende og tankevækkende thriller"


Se mere om Nis Jakobs bøger her


Om Mesteren fra Mors

Mesteren fra Mors er en tur de force gennem 30 år af Danmarks nyere historie med tantrisk sex, svinefarme og politikere, der vil gøre hvad som helst for at bevare magten. Historien følger to brødre. Journalisten Kresten, der har en viden, som kan fælde landets statsminister. Og den selvbestaltede guru Martin, der i virkeligheden bare vil være lykkelig. Vær forberedt på at grine og græde på en gang, mens spændingskurven stiger og stiger mod den overraskende slutning.

"Den litterære lydmur penetreret"

"fræk som en slagterhund"

"Velkommen til en trykkoger af en roman. I Mesteren fra Mors og med tungen lige i munden fletter Nis Jakob en historie sammen, der er lige så fræk som den er underholdende"

"På knap 400 sider når vi hele vejen rundt i det nye Danmark. Fra Nordjylland over Roskilde til Christiansborg, fra de hjemløse over middelklassen til magtens inderste cirkler. Fra grisefarme til tantrisk sex."

"Det er handlingen, der trækker læsset. Mesteren fra Mors har ramasjang og gang i gaden, utroskab og mærkværdige dødsfald i massevis, inden dens mange tråde falder sammen og på plads."

"Mesteren fra Mors er et kulørt brag af en samtidsroman"

(Tue Andersen Nexø, information)

"ET MINIMESTERVÆRK"

”...de mange hundrede scener i bogen er så lystige at læse, at man sidder tilbage med en følelse af at Nis Jakob er flere hundrede år gammel.

Eller også er han bare en usædvanlig dygtig forfatter"

(Michael Jeppesen, Ekstrabladet)


"Nis Jakobs sprælsksatiriske og sindssvagt spændende
Mesteren fra Mors"

"... Nis Jakob dyrker de vilde farver - pink, orange, lysegrøn - og har en sprælsk retroagtig stil, med lige dele Verner Panton og Jasper Morrison: en livlig kynisme parres med en vittig rørstrømskhed og en hårdtslående kritik af politisk og moralsk dårligdom i den nyere danmarkshistorie."

(Mikkel Bruun Zangenberg, Politiken)

Se mere om Nis Jakobs bøger her.
Download helt gratis 1. del af Mesteren fra Mors,
klik her.

gratis e-bog mestren fra mrors af Nis jakob