nye danske kvalitets e-romaner kun 39,- 3 for 100,- Til forside
Billige eBøger, Åvænget 4, 4320 Lejre, mail: e-roman@billigeeboeger.dk
anmeldelse
gratis download

Om Nis Jakob

Nis Jakob har været bladtegner, rock poet, sanger og har udgivet 5 anmelderroste romaner på etablerede forlag siden debut'en i 1999.

Anmelderne har blandt andet skrevet om Nis Jakobs romaner:

e-bøger kun 39

"Eminent thriller i højt tempo *****" - "Den litterære lydmur penetreret" - "ET MINIMESTERVÆRK*****" - "Yderst velskrevet, sproget er smukt, og karaktererne så gennemført levende" - "Fængende. Og forbandet fræk." - "Bandsat og knaldhamrende velfortalt" - "6 gyldne ugler ud af 6 mulige" - "frysende, underholdende og tankevækkende thriller"
billige e-bøger af høj litterær kvalitet 39,- pr stk.

STØRRE END LIVET
af Nis Jakob

En skamløst underholdende
roman om alles kamp mod alle i filmbranchen. LÆS MERE

god og billig e-roman

En e-roman: kr. 39,-
KØB e-roman

Hele trilogien kr. 100,-
KØB e-trilogi

Hvad pressen skrev om Nis Jakobs romaner

Om Hjerteblod

Skruet rigtig godt sammen

"Nis Jakob skriver godt og kan få både Anettes smerte og de mere hårdkogte sider frem, så det fungerer oprigtigt (...) Slutningen er meget dramatisk og storladet med mange ender, der skal bindes sammen, men også meget tankevækkende. Det er en krimi, der er skruet rigtig godt sammen." - Den liberale presse

"Nis Jakob spinder en virkelig fin ende" **** BT

Spænding til det sidste

"Man aner ikke, hvor man ender, mens man er i gang med den her roman, og plottet overrasker (...) Lige som i Syv dage i District Copenhagen er plottet skruet godt sammen og lige til at komme ind i (...) Nis Jakob rammer igen nogle aktuelle træk i tiden og putter dem ind i en dramatisk og tankevækkende sammenhæng (...) Spændingen er der til det sidste og det tegner godt for Nis Jakobs forfatterskab" - KULTURNYT P1

Velskreven og tankevækkende

"Jakob har også denne gang skrevet en spændende og tankevækkende roman (...) en yderst velskreven og meget underholdende nutidsroman" - LEKTØRUDTALELSE

Intenst psykologisk studium

Jakobs krimi er ikke alene en spændende krimi - den er også et intenst psykologisk studium i sindets krinkelkroge.
- Nordjydske Stiftstidende

Om Trilogien Mænd i Frit Fald:

“Nis Jakobs ambitiøse og ikke uefne trilogi om den moderne mands traurigheder …. god tæft for at bygge uforudsigelig spænding op (og) blande den med humor...” Jakob Levinsen; Jyllandsposten. ###

"En fornøjelse at læse" Freddy Thorning, Litteratursiden.dk

"Nis Jakob evner virkelig sit håndværk – bogen er flydende at læse, de enkelte karakterer er utrolig godt beskrevet og derfor er det en fornøjelse at læse omend det indimellem opleves noget uhyggeligt. Handlingen glider stille og roligt frem og det er virkelig tankevækkende, hvorledes jeg selv oplever Ludwig undervejs. Fra en klar opfattelse i starten bliver jeg undervejs meget usikker på, hvad han egentlig står for …. indtil den noget hæsblæsende afslutning får det hele til at gå op i en højere enhed.

Kan varmt anbefales til alle, der gerne vil underholdes og tillige få stof til eftertanke!" Freddy Thorning, Litteratursiden.dk

"Spændende opbygning og intrigerende ansats" Birte Strandby, Bogvægten.dk

Plot der driver læseren

Nis Jakob har en god evne til at skabe plot, der driver læseren og læsningen fremad. Liv i sproget... og evne til at tegne scener." Mikkel Bruun Zangenberg Politiken

"En velskrevet og spændende episk fortælling om et århundrede, hvor udviklingen virkelig gik stærk" Freddy Thorning Litteratursiden.dk

 

Om Mesteren fra Mors:

"Den litterære lydmur penetreret"

"fræk som en slagterhund"

"Bandsat og knaldhamrende velfortalt er Nis Jakobs nye roman " Mesteren fra Mors"

"Mesteren fra Mors er et kulørt brag af en samtidsroman"

"ET MINIMESTERVÆRK"

"De mange hundrede scener i bogen er så lystige at læse, at man sidder tilbage med en følelse af at Nis Jakob er flere hundrede år gammel. Eller også er han bare en usædvanlig dygtig forfatter"

"Mesteren fra Mors er ikke en nøgleroman. Godt det samme, for så kunne den risikere et par sagsanlæg."

"Nis Jakobs sprælsksatiriske og sindssvagt spændende Mesteren fra Mors"

" ... en turbulent og nutidsskildrende roman, som er utrolig morsom, nærmest grænsende til det absurde ... Nis Jakob er (... ) en sand mester i at skrive rammende og effektfuldt."

”Jeg tror passager af bogen vil være sindssygt sjove at få læst højt …”

"Saftig og intrigant underholdning."

"Bogen er yderst velskrevet, sproget er smukt, og karaktererne så gennemført levende, at man både føler med den usikre, spinkle Martin og den kyniske statsminister.

"6 gyldne ugler ud af 6 mulige, Humor på højt plan"

"..en rigtig cliffhanger, som opsluger hele læserens opmærksomhed - propfyldte dsb-tog kan bare komme an, hvis man har Mesteren fra Mors i tasken.

"En både underholdende og tankevækkende roman."

"Mesteren fra Mors" er en rigtig god historie. Den glimrer ganske enkelt ved hele tiden at lade
den tragiske livs alvor og den befriende humor danne parløb hele vejen. Og så er den skrevet med så meget nærvær og sans for tings sammenhæng at man bare lader sig rive med.

"Nis Jakobs nye roman er en velfungerende og veldrejet satire over det danske samfund de sidste tredive år."

"En suveræn fortælling - læs den endelig. Den er med garanti god både i solskin og regnvejr."

OM Cellen, Sohns forlag 2010:

"Særdeles god thriller. *****

"Cellen er intens spændende og underholdende. Og lægger desuden op til en interessant debat. Både om fiktionen egentlig er så langt fra virkeligheden, men også om en lang række principielle spørgsmål - bl.a. om terrorens væsen og vores måde som samfund at bekæmpe den på",

"Ved skiftevis at lade fokus være hos terroristerne og PET’s folk får historien samtidig dynamik og liv.
Personer, miljøer og bevæggrunde er overbevisende skildret, og det er i virkeligheden meget befriende, at der i historien, bortset måske lige fra psykopaten Rune, slet ikke er entydige skurke og helte.
Alt i alt en meget fin lille spændingsroman med stof til eftertanke "

"Med terrorcellen som pulserende hovedpulsåre ser vi problematikken belyst fra flere vinkler. Vi får et nuanceret indblik i terroristernes tankesæt, PETs arbejdsmetoder samt i de etiske dilemmaer og politiske dagsordener, der knytter sig til opklaringsarbejdet. Bogens personer er så troværdige og levende, at man som læser næsten forventer at møde dem på et gadehjørne. »Cellen« er særdeles godt skrevet og er så intenst spændende, at man nødig lægger den fra sig. Gå ikke glip af denne eminente thriller i højt tempo."

"Spændstig afvikling af et kompliceret plot."

"En hemmelig terrorcelle med kontakter til England planlægger at udføre et angreb med en radioaktiv bombe mod et mål i København. Vi følger del vicepolitikommissær Thomas Svensson fra PET og dels en af de unge indvandrere i cellen. Nis Jakob tegner et nuanceret billede af begges vilkår, og det lykkes ham at beskrive den tvivl om mål og midler de begge lever med. Nis Jakob skaber også et godt plot som spidses til mod slutningen. Velfungerende dansk terrorthriller som er skruet godt sammen handlingsmæssigt."

Download gratis læseprøver og kom i gang med at læse Nis Jakobs romaner med det samme. I iPad åbner du blot epubfilen via iBooks. I Internet Explorer på pc kommer filerne ned med det rette navn dvs .epub og .mobi. Du kan også vælge at downloade filerne i en zipmappe Hvis du fx har en epublæser i Firefox downloader du epub filen i en zip og åbner den i din browser. Med zip til computer kan du let distribuere din ebog til andre enheder, ereaders og tablets via mail eller netværk. Få dine læseprøver her.