køb papirudgave

Perfekt liv (Papirudgave, 439 sider) 190,-(via amazon.uk)

Du kan også købe via amazon.de(klik)

Thriller e-bog roman
e-bog 39,-
Billige eBøger, Åvænget 4, 4320 Lejre, mail: e-roman@billigeeboeger.dk

Om Nis Jakob

Nis Jakob har været bladtegner, rock poet, sanger og har udgivet 5 anmelderroste romaner på etablerede forlag siden debut'en i 1999.

Anmelderne har blandt andet skrevet om Nis Jakobs romaner:

"Eminent thriller i højt tempo *****" - "Den litterære lydmur penetreret" - "ET MINIMESTERVÆRK*****" - "Yderst velskrevet, sproget er smukt, og karaktererne så gennemført levende" - "Fængende. Og forbandet fræk." - "Bandsat og knaldhamrende velfortalt" - "6 gyldne ugler ud af 6 mulige" - "frysende, underholdende og tankevækkende thriller"


Se mere om Nis Jakobs bøger her

Sig DIN mening om romanen

Klik her og kom med DIN mening om de to første kapitler.

Perfekt Liv, topspændt thriller. 439 sider
Ludvig tror, at han har en kone. Oven i købet en usædvanlig smuk og intelligent en af slagsen, der venter deres fælles barn.
Men da konen, Natalie, en dag forsvinder, vågner Ludvig op på en sindssygeanstalt og skal vænne sig til tanken om, at hans perfekte liv har været baseret på en psykotisk vrangforestilling. En hæsblæsende og tanke-vækkende psyko-thriller.


kob nu

Perfekt liv: 39,-

perfekt liv roman e-bog thriller 39 DKK

Perfekt liv som e-bog

 

"En utrolig velskrevet og særdeles handlingspræget psyko-thriller"

Freddy Thorning, Litteratursiden.dk

perfekt liv fem sternerPerfekt liv 5 stjerner på saxo

12 måneder i toppen af bestsellerlisten på saxo.com

"Den overrumpler gang på gang læseren."

"Perfekt Liv - er Årets Bedste Danske psykologiske thriller."

Finn Hansen. Krimicirklen

"Perfekt liv er en velskrevet, original og interessant historie om genmanipulation, om kærlighed og om at stræbe efter det perfekte

Nis Jakob driller læserne på en raffineret, underholdende og mystisk måde. Er Ludvig skizofren og paranoid og ser dæmoner alle steder? Eller er Ludvigs kone blevet kidnappet? Og hvem står bag? Og skal Ludvig finde sig selv, sin kone – eller begge dele?

Perfekt liv er ikke en typisk actionmættet thriller. Uhyggen kommer snigende efterhånden. Man har hele tiden fornemmelse af noget klaustrofobisk og katastrofalt.

Vildmedkrimi.dk


"Jeg er lige blevet færdig med at læse "Perfekt liv". Fantastisk spændende! Det er længe siden jeg har "slugt" en bog så hurtigt - jeg var faktisk ved at mangle nattesøvn - skulle hele tiden lige have det næste kapitel med. Jeg glæder mig allerede til den næste i serien. Tak for en særdeles velskrevet bog!"

Bent Christensen

Utraditionel fantasi og ideer

"Jeg har nydt at læse denne bog. Især iscenesættelsen af Ludwigs forvirring angående hans realitetsopfattelse er original og medrivende. Det er sjældent, jeg har læst en bog, der i den grad har glædet mig med utraditionel fantasi og ideer."

Ebbe, saxo.com

Øjnene var ved at trille ud at hovedet på mig

"Perfekt Liv FEEED Krimi. Jeg blev meget draget af denne historie som foregår i en nær fremtid. Øjnene var ved at trille ud at hovedet på mig. Det hele var så genialt fundet på. Man kan ikke lægge den fra sig, da der hele tiden sker noget uventet, men beskrevet på en helt naturlig forførende måde."

Robin, saxo.com

"Perfekt liv:
Nød den ikke, pløjede den igennem :)
Sådan skal det være med en god roman!
Tak for den :)"

Mette Glargaard

"En fornøjelse at læse"

Freddy Thorning, Litteratursiden.dk

“God tæft for at bygge uforudsigelig spænding op og blande den med humor...”

Jakob Levinsen; Jyllandsposten

"Spændende konspirationsroman, der indbefatter designerbabyer, korruption, flugt fra hospitalet med politiet i hælene ned gennem Tyskland for at finde Natalie. Hvis hun findes! Letlæst, spændende og handlingsmættet bog." Lektørudtalelse DBC.

Skræmmende genkendeligt og fascinerende anderledes

"Perfekt Liv er en hæsblæsende spændingsroman. Ludvig vågner op en dag, og opdager at hans kone er væk. På sms har hun skrevet, at hun er gået fra ham, men alt hendes tøj er der, og hendes bil holder stadig på p-pladsen. Tilmed er hun gravid med deres drømmebarn. Noget er slet ikke som det skal være. Ludvig prøver ihærdigt at finde ud af, hvad der er sket, men omverdenen og Ludvigs egen hukommelse modarbejder ham gang på gang. I ”Perfekt Liv” viser Nis Jakob, at han kan sine genrer. Han tager os med ud i en taktfast action-thriller, samtidig med at han låner fra science fiction. Han viser et samfund, der båder er skræmmende genkendeligt og fascinerende anderledes, og vi bliver heri konfronteret med det store spørgsmål: Er det perfekte liv bare en vrangforestilling, eller findes det rent faktisk derude et sted?" Redaktør Lise Dalmeijer

Kort om romanen

Ludvig bor ved havnefronten i en mondæn lejlighed med udsigt over vandet. Han tror, at han har en kone. Oven i købet en usædvanlig smuk og intelligent en af slagsen, der venter deres fælles barn, som er skabt af genforskeren Doktor Grossman.

Men da konen, Natalie, en dag forsvinder, tvangsindlægges Ludvig på en sindssygeanstalt anklaget for voldtægt af naboens kone og skal vænne sig til tanken om, at hans perfekte liv har været baseret på en psykotisk vrangforestilling.

En forestilling skabt af hans egen hjerne i et forsøg på at etablere det perfekte liv, som alle drømmer om.

Den dygtige psykiater Karen Harrison begynder sin terapi for at få ham tilbage til virkeligheden. Og Ludvig samarbejder, selvom han hele tiden oplever, at hans dæmoner, ikke mindst en fordrukken, pensioneret politimand, trænger sig ind på ham og undergraver psykiaterens behandling. Skal han tro på den venlige Karen Harrison eller skal han følge sin panikimpuls og flygte ud i den virkelighed, han ikke har magtet? Og skal han prøve at finde sin kone. Hvis hun overhovedet eksisterer?

En hæsblæsende og tankevækkende psyko-thriller om de pus vores hjerner spiller os, når vi rækker ud efter lykken.

"Nis Jakob evner virkelig sit håndværk – bogen er flydende at læse, de enkelte karakterer er utrolig godt beskrevet og derfor er det en fornøjelse at læse omend det indimellem opleves noget uhyggeligt. Handlingen glider stille og roligt frem og det er virkelig tankevækkende, hvorledes jeg selv oplever Ludwig undervejs. Fra en klar opfattelse i starten bliver jeg undervejs meget usikker på, hvad han egentlig står for …. indtil den noget hæsblæsende afslutning får det hele til at gå op i en højere enhed.

Kan varmt anbefales til alle, der gerne vil underholdes og tillige få stof til eftertanke!" Freddy Thorning, Litteratursiden.dk

Gratis læseprøver

Download gratis læseprøver og kom i gang med at læse Nis Jakobs romaner med det samme