Skal bogen signeres?
Til hvem?

STØRRE END LIVET (Papirudgave, 380 sider)
299,- DKK (inklusive forsendelse i DK)

Større end livet af Nis Jakob
Billige eBøger, Åvænget 4, 4320 Lejre, mail: e-roman@billigeeboeger.dk

STØRRE END LIVET, LYDBOG MP3 1 stk. CD til biblioteker

Tid 8 t. 30 m. Oplæst af Nis Jakob. ISBN: 9788792970749 Billige eBøger 2015. Pris 2200,- ex. moms Erstatning CD 149,- ex.moms plus 50,- i porto.

Bestilles på mail info@billigeeboeger.dk

emne:STØRRE END LIVET-bestilling.


SKRIV MODTAGER OG FAKTURA ADRESSE (EAN) I MAILEN

LÆS forretningsbetingelser:gratis lydbog mp3

NIS JAKOB siger om sin nye roman:

"De senere år har budt på fremragende tv-serier ikke mindst på Netflix og HBO.

Det er på tide, at romanen lader sig inspirere tilbage af tv-seriernes stærke føljeton-historier, nuancerede figurer og eksperimenterende æstetiske formsprog. Serier som fx House of Cards, Breaking Bad og Mad Men har vist, at tv-serien kan rumme den store romans udfoldelse af karaktererne og behandle dybe og konfliktfyldte universelle temaer på en underholdende og forførende måde.

Med STØRRE END LIVET har jeg skrevet en roman som var det en tv-serie. Med drama, humor og sjæl. Romanens metafilosofiske tema udfordrer bla. den måde vi opfatter vores identitet i livet på gennem det Hollywoodske narrativ, der dominerer tv-mediet og dermed os alle."STØRRE END LIVET(e-bog):
49,- DKK


"Afsindig morsom roman" Politiken

Soapet roman er afsindig morsom, skriver Politiken i anmeldelsen af Større end Livet. Politikens anmelder skriver videre: “Nis Jakob har heldigvis humor og sprogligt format til at løfte den opgave, han har pålagt sig selv”.

“Han skriver let og fornøjeligt med en iskold kynisme.”

“Fornøjelsen ved ’Større end livet’ ligger … i de spydige metakommentarer, der bobler ud gennem de dramaturgiske sprækker.”

Også Kristeligt Dagblad har læst romanen og kalder den en: “Kulørt roman om filmbranchen.”

“Man kan sagtens lade sig underholde, for forfatteren har greb om sine forviklinger og præsenterer dem fermt og med sans for spænding.” tilføjer Kristeligt dagblad om den ugudelige roman.

Weekendavisen går heller ikke af vejen for at anbefale Større end livet til hængekøjen i sin anmeldelse og skriver blandt andet:

“Med Større end livet er vi ovre i komedien. Nis Jakob har godt styr på sine dialoger og er fiks på tasterne når det gælder små hurtige skitser der rammer en situation rent.”, mener den distingverede ugeavis, Weekendavisen.

I bogrummet.dk lyder den positive dom:

“Romanen er ret elegant bygget op, for ikke nok med at rammen er filmbranchen, men bogen er inddelt i 16 afsnit, som var det en tv-serie, hvor vi kære læsere er tilskuere til det drama der udfolder sig foran os.”

“Handlingen er humoristisk og til tider spiddende. Jeg følte det var en god serie jeg “så”, midt i dramaet kan jeg ikke lade være at tænke på, om den pris nogle af personerne betaler er det liv værd. En god tv-serie lige til at tage med i strandtasken eller ud i liggestolen.”

En læser skriver på saxo:

fem stjerner
"Større end livet er utrolig dejligt skrevet. Man fanges af det fantastiske sprogbrug. En stor del af bogen er negativt ladet, men på en morsom velmenende og medrivende måde. Man får fra starten lyst til, at læse bogen uden stop. Godt den ikke er på 1000 sider. P. R. B." fem stjerner på saxo.comSTØRRE END LIVET
. 380 sider. 16 afsnit.

Filmproducenten Claus Andersson får en blodprop, og hans nye, unge kone, Henriette, kæmper for at redde ham. Da han vender tilbage til livet, gør han op med alt og starter helt forfra på sit liv. Det rammer alle omkring ham.

"Større end livet" foregår i filmbranchen i tiden efter det store finansielle sammenbrud, hvor knivene sidder løst, og det er alle mod alle i kampen om, hvem der fucker med hvem og skriver sig selv ind i den store fortælling om succes og geni.

Hurtig sex og intrigante nedrigheder, tilspidsede magtkampe og ophøjede kunstneriske ambitioner og ikke mindst menneskelig fornedrelser hører til dagens orden i dette miljø, der på alle måde er et mikrokosmisk spejlbillede af livets store sydende cokctail af konflikter og uforløst kærlighed.

Romanen udkommer som e-bog, P-bog og lydbog. Forudbestil med op til 50% rabat.

[Definintion af tv-serie roman]: Tager det bedste fra den moderne tv-serie og det bedste fra romanen og stjæler tv-seriens aggressive fortælleteknik tilbage til romangenren.

Romanen er skrevet som en tv-serie i 16 afsnit, der pirrer nysgerrigheden og serverer løgnens fordrejede sandhed, råt for usødet med både ramasjang og gang i gaden og den dybe stille alvor.

E-bog PRIS: 49,- DKK

P-Bog PRIS: 299,- inklusive forsendelse i DK.

KIG i bogen her


Tv-serie-roman af Nis Jakob , Større end livet -
      advarsel Ekstremt Underholdende!

Om Nis Jakob

Nis Jakob er født 1961. Han har været bladtegner, rock poet, sanger og har udgivet anmelderroste spændingsromaner på etablerede forlag siden sin debut i 1999. 

Fra 2011 har han udgivet sine romaner på sit eget forlag Billige eBøger og har toppet bestsellerlisterne for ebøger. 

Nis Jakob leverer velskrevne, underholdende og fængende fortællinger, der med både krimi-spænding, humor og sex som brændstof tager fat på livets store og små konflikter og tager læserne på fascinerende rejser ind i det moderne menneskes kaotiske liv. 

Anmelderne har blandt andet skrevet om Nis Jakobs romaner:

"Eminent thriller i højt tempo *****" "Den litterære lydmur penetreret" "ET MINIMESTERVÆRK*****" - "Yderst velskrevet, sproget er smukt, og karaktererne så gennemført levende" - "Fængende. Og forbandet fræk." "Bandsat og knaldhamrende velfortalt" - "6 gyldne ugler ud af 6 mulige" - "frysende, underholdende og tankevækkende thriller"

Glæd dig til store læseoplevelser med Nis Jakob romaner.

 


Se mere om Nis Jakobs bøger her

 

STØRRE END LIVET

"Hurtig sex og intrigante nedrigheder, tilspidsede magtkampe og ophøjede kunstneriske ambitioner og ikke mindst menneskelig fornedrelser hører til dagens orden i dette miljø, der på alle måde er et mikrokosmisk spejlbillede af livets store sydende cokctail af konflikter og uforløst kærlighed."


e.-bog, Større end livet, Nis
         Jakob, sex, spændning, filmbranchen, mænd , kvinder,
         underholdning, roman, tv-serie
E-bog GRATIS LÆSEPRØVE. AFSNIT 1, 50 sider KLIK HER NU
og få ebog.


Større end livet, roman af Nis jakob, p-bog,
      sex, spændning, kærlighed, mænd, kvinder, roman
Papirbog 380 sider