nye danske kvalitets e-romaner kun 39,- 3 for 100,-
Til forside
Billige eBøger, Åvænget 4, 4320 Lejre, mail: e-roman@billigeeboeger.dk

 

Om Nis Jakob

Nis Jakob har været bladtegner, rock poet, sanger og har udgivet 5 anmelderroste romaner på etablerede forlag siden debut'en i 1999.

Anmelderne har blandt andet skrevet om Nis Jakobs romaner:

"Eminent thriller i højt tempo *****" - "Den litterære lydmur penetreret" - "ET MINIMESTERVÆRK*****" - "Yderst velskrevet, sproget er smukt, og karaktererne så gennemført levende" - "Fængende. Og forbandet fræk." - "Bandsat og knaldhamrende velfortalt" - "6 gyldne ugler ud af 6 mulige" - "frysende, underholdende og tankevækkende thriller"


Se mere om Nis Jakobs bøger her


kob nu
Syv Dage i District Copenhagen: 45,-

thriller syv dage i dc cph

Syv Dage I district Copenhagen

Den degraderede sikkerhedsofficer Oskar Leblanc sendes ud på jagt efter en gruppe undvegne genkopier, som skal bruges til reservedele for den rige overklasse. Men snart er han selv på flugt fra sin egen mørke fortid og sikkerhedstjenesten, der ønsker at dække over hemmelige planer. Nis Jakob har begået en iskold, nervepirrende og hæsblæsende sciencefiction fortælling med inspiration fra blandt andet George Orwells "1984" og Ridley Scotts "Bladerunner" og har skabt et eksplosivt og tankevækkende brag af en fremtidsthriller.

PRESSEN SKREV:

“Højspændt og hæsblæsende … fængslende og flot filmisk drive … appelererer til fantasien og den indre biografgænger.” Kulturnyt P1

"Rystende og velbegavet science fiction-gys ... en frysende, underholdende og tankevækkende thriller" BT

“Rammende og velskrevet” Information


ROMANENS HANDLING:

Året er 2099. Vi befinder os i et på en gang genkendeligt og fuldkomment anderledes Danmark, hvor lykken indtages i pilleform og regeringen ledes af multinationale firmaer. På en forskningsstation er man ved at gøre en gruppe menneske-kopier klar til nedfrysning.

En praksis, der er ren rutine og som for altid har løst problemerne med manglen på donororganer, samtidig med at man mere end fordobler menneskets forventelige levealder. I hvert fald for de priviligerede i Gruppe 1, samfundets højeste kaste, bestående af parlamentsmedlemmer, internationale industrimagnater og mediestjerner. Men denne gang vil kopierne det anderledes.

 

 

 

 

 

 

 

 

De flygter. Ud i det Ustabile område udenfor District Copenhagen. Her sætter jagten på dem ind. De er nu blevet statsfjender, allierede med de oprørsgrupper, der opererer i det skjulte fra baser udenfor. Syv dage i District Copenhagen er en tankevækkende sciencefiction-thriller, en skildring af en hæsblæsende menneskejagt gennem State denmark - en filial af Europas Forende Nationer.

Bogen skildrer et Danmark, der har udviklet sig radikalt væk fra det omsorgssamfund - under navn af velfærdsstaten - som vi lever i i dag. Befolkningen er rangordnet i forskellige socialgrupper med hver deres opgaver og privilegier - eller mangel på samme. Samfundets politiske ledelse er endegyldigt overladt til kommercielle interesser, der opildner befolkningen til evig ekstase og lykke gennem massive reklamekampagner. Den menneskelige omgangsform er pornoficeret.

Følelser er noget man skal kureres for og lykken indtages i kemisk form eller påtvinges gennem terapeutisk kontrol. De særligt udvalgte, priviligerede får fremstillet klonede kopier af sig selv og deres nærmeste; kloninger, som giver dem mulighed for at forny indre organer og legemsdele og således giver dem mulighed for et næsten evigt liv.

thriller - syv dage i district Copenhagen