nye
    danske kvalitets e-romaner kun 39,- 3 for 100,-

Grusom og overraskende pageturner om magt og ondskab

En tidlig morgen i maj bliver den gamle patriark og lensgreve på Brochenborg ædt af den sibiriske hantiger i godsets zoo.

Nogen har bedøvet den 94-årige greve og fragtet den lamme mand ud til den sultne tiger, som nådesløst tager for sig af den uventede servering.

Tekstforfatteren, Janus, som er hyret til at skrive om Brochslægtens glorværdige historie, begynder at grave i grevskabets fortid, og skeletterne rasler ildevarslende bag slottets tykke mure.

 

Tigerbjerget Krimi
       roman af Nis Jakob
Som e-bog
Tigerbjerget
      Krimi af Nis jakob
Billige eBøger, Åvænget 4, 4320 Lejre, mail: e-roman@billigeeboeger.dk

E-bog: 59,-

Download din e-bog på få sekunder. Du får thrilleren, Cellen, GRATIS, når du downloader Tigerbjerget.

brug dit
        visakort
PAYPAL tager VISA DANKORT

Klik på "køb bog" knappen.
Når du har betalt med dit VISA-Dankort, downloader du e-bogen ved at klikke på den orange knap hos paypal
downloadlink.
Knappen fører til din downloadside. God læselyst.

Jakobs
       press

 

 


Tigerbjerget
Hæftet med flapper, 340 sider
299,- DKK inklusive levering i DK

Flere personer med tilknytning til greven har et motiv til at slå ham ihjel, men hvem har gjort det?

Er det den israelske nazijæger, der er på sporet af grevens tid som lejrkommandant i en kz-lejr i Hviderusland under 2. Verdenskrig?

Er det den uægte og hjemvendte grevesøn, der ikke vil finde sig i at hans homoseksualitet forhindrer ham iat arve godset?

Er det grevinden, der altid mangler penge til sit liv i overdreven luksus, eller er det den idealistiske chefzoolog, der ser grevens død som eneste udvej, hvis dyrene skal have et værdigt liv?

Eller en helt anden person, der også hader greven?

Sporene fører tilbage i tiden til Hviderusland og Israel over New York og København og forbi en række unge kvinders mystiske forsvinden, som aldrig nogensinde er blevet opklaret.

Nis Jakob (f.1961) har skrevet 11 romaner siden 1999. Tigerbjerget handler om ondskab og magt. Romanen skildrer en række skæbner, en slægt og en lille del af det Danmark, vi troede, vi kendte.


LEKTØRUDTALELSE: "EFFEKTIV, kvik spænding for thrillerfans", skriver lektøren. "Der er tale om let tilgængelig, effektiv spænding, som fortælles i mange korte kapitler i klart sprog. Synsvinklen skifter filmisk mellem de mange personer, hvis liv og hævnmotiv er direkte knyttet til den usympatiske greve." står der i LEKTØRUDTALELSEN fra DBC.


Anmeldelser:
"Kunne ikke lægge den fra mig." "MERE INDHOLD end de fleste andre krimier. Nis Jakob har formået at skrive en spændende krimi, der samtidig er en blanding af familiekrønike og historisk roman, hvilket giver den noget mere indhold end de fleste andre krimier. Og som sædvanlig yderst velskrevet. Jeg er meget begejstret😊😊" Læsere på saxo


"Jeg måtte tvinge mig selv til at lægge bogen væk for at den ikke blev læst for hurtigt. Når jeg får fingrene i en ny Nis Jakob bog skal den helst holde et godt stykke tid. Hver gang jeg tog den frem og læste videre var jeg helt inde i universet med det samme. Det er så super godt beskrevet. Sikken en fantasi. Den ku’ godt have været lidt længere."
Robin T 2 SAXO


" Sindsygt spændende pageturner. Klart anbefalelsesværdig sommerferielæsning. Handlingen kommer vidt omkring, og Nis Jakob er - som altid - vidende, indsigtsfuld og skriver med et smittende drive. En bog man ikke lige lægger væk, når først man har læst det første kapitel. Man MÅ simpelthen vide, hvad der sker på næste side. Og slutningen - er selvfølgelig overraskende..."

B-Joe J. SAXO

"Tigerbjerget er en rigtig spændende krimi, der samtidig er en blanding af slægtskrønike og historisk roman. Det giver bogen mere indhold end de fleste andre krimier, og den kan varmt anbefales. Rent sprogligt er den skrevet i Nis Jakobs' sædvanlige eminente stil"

gbruhn2007 SAXO

"Romanen fremstår som en velorganiseret fletning af menneskelige spillebrikker der rykker tættere og tættere på den efterhånden uundgåelige forbrydelse."
 
Birte Strandby  bogvægten

"I bedste whodunnit stil bevarer forfatteren spændingen helt frem til slutningen. Tigerbjerget er en ret underholdende krimi ... inspireret af virkelighedens Knuthenborg Safaripark".

JAnnik Lunn, Bogpusheren.


TIGERBJERGET
©Nis Jakob 2016
© JAKOBs PRESS – Billige eBøger 2016
ISBN: 9788792970756
Redaktion: Nils Bjervig, Bjervigs Bureau
Omslag: Nis Jakob
Bogdesign: Nis Jakob
Tryk: Toptryk Grafisk
Kontakt:Nis Jakob
JAKOBs PRESS - BilligeeBøger
nisjakob@gmail.com
28445104
www.billigeeboeger.dk