nye danske kvalitets e-romaner kun 39,- 3 for 100,- Til forside
Billige eBøger, Åvænget 4, 4320 Lejre, mail: e-roman@billigeeboeger.dk

Om Nis Jakob

Nis Jakob har været bladtegner, rock poet, sanger og har udgivet 5 anmelderroste romaner på etablerede forlag siden debut'en i 1999. I 2011 etablerede han sit eget forlag.

Anmelderne har blandt andet skrevet om Nis Jakobs romaner:

"Eminent thriller i højt tempo *****" - "Den litterære lydmur penetreret" - "ET MINIMESTERVÆRK*****" - "Yderst velskrevet, sproget er smukt, og karaktererne så gennemført levende" - "Fængende. Og forbandet fræk." - "Bandsat og knaldhamrende velfortalt" - "6 gyldne ugler ud af 6 mulige" - "frysende, underholdende og tankevækkende thriller"


Se mere om Nis Jakobs bøger her


Nis jakob e-bøger

Forretningsbetingelser - Lydbøger til udlån

Her finder du de til enhver tid gældende vilkår for køb af lydbøger til biblioteker fra Billige eBøger. Vi henviser også til den danske Markedsføringslov og den danske lov om visse Forbrugeraftaler.
Inden du handler i billige eBøgers netbutik, skal du læse leveringsbetingelserne nedenfor. Dit kendskab til betingelserne er en af forudsætningerne for en tilfredsstillende handel på billigeeboeger.dk.

Sker der væsentlige ændringer i vilkårene, vil Billige eBøger informere om her på siden, og det vil fremgå af leveringsbetingelserne.

De lydbøger, der vises på hjemmesiden, fremstilles efter ordre og kun til registrerede bibliotekskunder og andre institutioner med EAN nr.

Privatpersoner, der ønsker at købe lydbøger, kan købe og downloade vores lydbøger på følgende net-butikker:

www.saxo.dk
eller på billigeeboeger.dk
 
Forbehold

Der tages forbehold for evt. trykfejl, prisændringer samt udsolgte varer.
Priser
.Alle priser er opgivet såvel uden moms som inklusive 25% moms.
Forsendelse uanset ordrestørrelse kr. 50,00 + moms.

Bestilling på hjemmesiden
Forlaget modtager udelukkende bestillinger fra biblioteker og andre institutioner med EAN nr.

Erstatningscd'er til bibliotekslydbøger kan bestilles under den pågældende via e-mail, såfremt titlen er registreret solgt til biblioteket.
Erstatningscd'er koster kr. 149,00 pr cd + moms og porto og kan bestilles i op til fem år fra erhvervelsen af en mp3 lyd CD.

Levering
Forlaget bestræber sig på at levere de bestilte materialer så hurtigt som muligt. Almindeligvis leverer vi inden for 5 hverdage fra ordreafgivelsen. I ugerne før og efter jul, og i forbindelse med helligdage skal der dog regnes med længere leveringstid. Længere leveringstid kan også forekomme i andre spidsbelastningsperioder. De bestilte materialer sendes direkte fra produktionsstedet. Alle henvendelser om lydbøgerne skal dog rettes til forlaget.

Vi gør opmærksom på, at for alle ordrer bestilt via sitet pålægges 25% dansk moms. 

Fakturering og betaling
Bibliotek eller institution faktureres elektronisk, når vi har registreret EAN nr.
Betalingstid: 30 dage.

Reklamation
Opdager du mangler ved det leverede, eller svarer det leverede ikke til det bestilte, skal du kontakte kundeservice 28445104 / e-roman@billigeeboeger.dk inden rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen eller manglen.

Ved manglende eller beskadigede varer skal du kontakte os inden 5 hverdage fra modtagelsen.

Reklamationsfristen i forhold til fabrikationsfejl er 24 måneder fra leveringsdatoen. Fejl og mangler ved de leverede varer vil indenfor reklamationsfristen blive udbedret eller ombyttet uden beregning. 

Er varen beskadiget under transporten, skal du straks ved modtagelsen rette henvendelse til Post Danmark.

Returret
Der er ingen returret på lydbøger, da lydbøgerne fremstilles som print-on-demand straks efter ordreafgivelse.

Større end livet roman af Nis Jakob